MAFS-deelnemer doet boekje open over het programma

Viral
door Amber
dinsdag, 02 maart 2021 om 13:35
Een van de deelnemers van seizoen zes van MAFS Australië, Melissa Lucarelli, doet een boekje open over hoe het er achter de schermen écht aan toe ging: er hingen sensoren op de gangen en er was een avondklok. “Het MAFS contract is écht heel streng", aldus Melissa.
Het programma matcht vreemden aan elkaar op basis van een wetenschappelijke test die is uitgevoerd door experts. Melissa heeft hier haar twijfels over, zij denkt dat het matchen door de producers werd gedaan: “We moesten iets doen met T-shirts ruiken in een lab met een expert die een witte labjas aan had, zodat het er wetenschappelijker uitzag. Vervolgens moesten wij de T-shirts van de jongens ruiken en zeggen welke we het lekkerst vonden ruiken. Daarna moesten we op een iPad door allerlei foto's van mannen heen scrollen en daar ja of nee op ze zeggen”, vertelt ze aan de Cosmopolitan UK.
De deelnemers mochten buiten de dinerfeestjes en 'commitment ceremony' niet met de andere koppels praten. “In mijn kamer werd soms gezocht naar andere mensen omdat de anderen wel eens langs kwamen. Er hingen sensoren op de gangen, dus als ze even stiekem langskwamen duurde het niet lang voordat ze de kamer weer kwamen controleren. Ook hadden we een avondklok om negen uur ’s avonds. Dan zat je in je appartement met je partner, dat vond ik echt niet leuk”, aldus Melissa.
Melissa noemt haar match een overduidelijke grap. "De producers speelden steeds met het feit dat ik hoog in mijn energie zat en Dino helemaal niet. Ze lieten me denken dat ik te laat was op m'n trouwdag toen ze me een tijd van half negen 's ochtends gaven, maar op de dag zelf zeiden ze steeds dat ik precies om half negen zou trouwen. De crew zei toen dat iedereen op mij aan het wachten was en toen ik hun dag ruïneerde.” Toch zou ze zo weer mee doen, maar wel met andere verwachtingen.
Cam en Jules hebben wél de liefde gevonden bij MAFS Australië seizoen zes.