MAFS-kandidaat per direct weggestuurd na schokkende TikToks

Viral
door Benthe
vrijdag, 26 november 2021 om 13:48
Er is grote paniek ontstaan, want een Married First Sight Australië-deelnemer is uit de serie gekickt, nadat er nogal opmerkelijke TikTok's van hem zijn opgedoken. Het gaat om de kandidaat Simon Blackburn.
We zullen nooit kennismaken met Simon in de show, want de kandidaat is vanwege 'schokkende en onacceptabele TikTok's' uit het programma gegooid. “Toen er onaanvaardbare sociale media-content werd ontdekt van Simon Blackburn, hebben we onmiddellijk stappen ondernomen om hem uit het programma te verwijderen,” laat zender Nine weten in de Daily Mail Australia.
Haatdragende uitspraken
Simon heeft meerdere video's gemaakt waarin hij haatdragende teksten tegen vrouwen en homo's uitspreekt. “Je kunt net zo goed in een doodskist springen, je krijgt aids, zei Simon onder meer. “Als je homo bent, dan krijg je aids. Het is gewoon vuiligheid. Het is walgelijk, het is echt smerig. Die seksuele geaardheid is verdomd verwerpelijk.” Over vrouwen zei Simon dat ze de hele dag alleen maar op YouTube zitten en niet werken. Ook schold hij een dame meerdere malen uit. “Als de wereld van 2021 betekent dat we allemaal moeten bijdragen, dan kan die bitch net zo goed wat geld verdienen. Het heeft geen zin om haar de hele verdomde dag thuis te laten zitten.” Tot slot riep Simon dat hij ‘nooit zou uitgaan met vrouwen die meer dan 60 kilo wegen’ en vindt hij ‘alle vrouwen die hem een berichtje doen op datingapps erg onaantrekkelijk.’
Reactie van Simon
Simon vindt zijn MAFS-exit niet terecht. Op social media laat hij het volgende weten: “Laat het verleden in het verleden… Ter verduidelijking: ik heb al zes maanden niets op TikTok gepost en alle video’s van mij zijn reposts of screenshots van vorig jaar! Dit zijn niet mijn huidige gedachten of mentaliteit! Er wordt verder geen commentaar gegeven. Ik heb Covid, laat me rusten!”
Bron: Love & Reality