Mannen met deze beroepen gaan het vaakst vreemd

Viral
door Benthe
zaterdag, 27 november 2021 om 18:04
Vreemdgaan is absoluut een no go, maar helaas wordt er nog elke dag bedrogen en gelogen in veel relaties. Dat je partner vreemdgaat kan iedereen overkomen, maar het blijkt dat het beroep van je lover vaak het probleem is. Mannen met deze beroepen gaan het vaakst vreemd, lees snel verder!
Volgens Ashely Madison, een grote Canadese datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een affaire, speelt het beroep een grote rol. Aan het onderzoek deden zo'n 1074 leden van de datingsite mee, en hieruit is onder andere gebleken dat intelligente mensen vaker hun partner bedriegen. Ai!
Business mannen
Op nummer één staan de zakenmannen met 29%. Zij hebben vaak een goede smoes, want ze werken veel onregelmatige uren. Het is algemeen bekend dat een zakenman weleens moet overwerken of heel vroeg moet vertrekken naar kantoor voor een meeting. Dit maakt het voor je partner wel heel makkelijk.
IT
Vroeger waren mannen die in de IT werken vaak nerds en totaal niet de knapste van kantoor. Inmiddels is dit wel anders, want 12% van de mannen die vreemdgaat werkt in de IT-sector.

Zaakvoerders

Een zaakvoerder is iemand die zaken doet voor iemand anders. Deze mannen zijn dus erg ondernemend en spelen graag hun eigen baas.
Horeca
Het is algemeen bekend dat er in de horeca veel wordt vreemdgegaan. Tijdens uitgaan, maar het personeel kan er ook wel wat van. Obers en barmannen zijn heel goed in bedriegen.
De financiële sector
Uit het onderzoek blijkt dat 8% van de mannen die in de financiële sector werken vreemdgaan. Ze hebben eigenlijk dezelfde redenen als de zakenmannen. Doordat ze flexibele uren hebben en veel overwerken is het heel easy om te cheaten.
Marketing- en communicatiemedewerkers
Zeker 6% van de deelnemers uit het onderzoek werken bij een marketingbedrijf. Deze mannen zijn namelijk heel erg goed in het communiceren en overtuigen. Het lijkt dan ook vaak alsof er niks aan de hand is.
Artsen
Zo'n 5% van de mannen die deel hebben genomen aan het onderzoek zijn dokter of verpleger. Best logisch, want artsen zien er vaak ontzettend goed uit
Jurist of advocaat
Juristen en advocaten kunnen argumenten verzinnen als de beste, dus ook thuis winnen ze de discussie wel als ze vertellen waarom ze zo laat thuis waren.
Onderwijs
Zo'n 4 procent van de deelnemende mannen waren leraar. Ze leerden hun nieuwe vlam onder andere kennen op de ouderavond.
Kunst en entertainment sector
Als laatste hebben we de mannen die in de kunst en entertainment sector werken. Zo'n drie procent wordt verliefd op hun muze.
Bron: Fem-fem