Marco Borsato voor het eerst in openbaar gespot: 'Wat doet hij nou?' (beelden)

Viral
door Amber
donderdag, 03 februari 2022 om 11:05
marco borsato showmag
Er zijn verschillende meldingen gedaan tegen The Voice-jurylid Marco Borsato over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dit werd allemaal duidelijk in de aflevering van BOOS. Nu deze verhalen de wereld in zijn, heeft Marco zich nog maar nauwelijks op straat vertoont. Niemand wist eigenlijk waar hij uithangt, tot nu!
Onderzoek
Journalist Tim Hofman heeft in zijn YouTube-serie BOOS onderzoek gedaan over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice. Verschillende namen werden genoemd. Marco was er daar een van. Door heel Nederland werden zij na het zien van de aflevering aan de schandpaal genageld. Ali B en Jeroen Rietbergen besloten daarom ook om snel het vliegtuig naar een ander land te nemen.
Gespot
Maar van Marco Borsato horen we eigenlijk niks. Niemand weet wat hij nu aan het doen is en waar hij is, maar volgens verschillende mensen is hij gewoon thuis. Er is nu een video uitgelekt van voorbijgangers die Marco door de stad zien lopen. Hij ziet er vrij opmerkelijk uit: hij heeft een karretje met verschillende grote tassen die hij vervoert. We weten niet wat hij van plan is, maar lokale mensen zeggen dat hij in de straat loopt waar zijn moeder een bruidszaakje heeft. Het zou dus voor zijn moeder kunnen zijn.
Bron: Roddelpraat