Maxime Meiland deelt groot nieuws

Viral
door Ambermaandag, 04 oktober 2021 om 12:31
Maxime Meiland is nog maar net bevallen van een dochtertje en deelt alweer groot nieuws met haar volgers. Tijdens haar zwangerschap heeft de blondine niet stilgezeten, maar gewerkt aan een kledinglijn voor kinderen.
"Na maanden mag ik het dan eindelijk zeggen. Villa Vito, de kinderkleding webshop is online", schrijft Maxime op haar Instagram. "Ik heb heel erg mijn best gedaan om de tofste merken te vinden. Het gaat van klassiek tot aan kleding met allerlei felle kleuren – want dat mag bij kleine kinderen vind ik. Ik hoop dat jullie net zo gek zullen zijn op de items als ik." Bekijk de video hieronder.
De kledinglijn valt in de smaak bij haar volgers, ook al vinden sommigen het iets te duur. Dit heeft Maxime eerder wel eens anders meegemaakt. Toen zij een tijdje terug een eigen vrouwen kledinglijn uitbracht, kreeg zij veel kritiek over dat de kleding van goedkope koopjessites als AliExpress kwam. Zelf heeft ze dit altijd ontkracht. Ben je benieuwd naar dit hele verhaal? Check dan dit artikel!
Beeld: Instagram @maximemeiland