'Meer bewijs: Yolanthe intiem gespot met nieuwe vlam'

Viral
door Benthe
vrijdag, 07 januari 2022 om 13:41
schermafbeelding 2022 01 07 om 134022
Een paar maanden geleden ging er een gerucht rond dat Yolanthe een nieuwe man aan de haak zou hebben geslagen. Nu zijn er wel meer geruchten wat betreft Yolanthe's liefdesleven, maar het lijkt erop dat het echt menens is tussen de actrice en het model. Yolanthe zou namelijk intiem zijn gespot met haar nieuwe vlam.
Momenteel is Yolanthe lekker op vakantie in Mexico, maar ze is daar niet alleen. Ze is namelijk innig gespot met een man, die al eerder aan haar is gelinkt. Zo heeft Shownieuws een aantal beelden ontvangen, waarop te zien is dat Yolanthe verstrengeld ligt met een man. Hij voert haar eten op een bedje naast haar zoontje Xess Xava. De man is geen onbekende! Het gaat namelijk om het 26-jarige model Lentini Eersteling, waar de actrice eerder mee is gespot.
De nieuwe vlam van Yolanthe
Voordat Lentini aan de slag ging als model, was hij professioneel voetballer bij Sparta Rotterdam, maar al snel maakte hij de overstap naar internationaal modellenwerk. Hoewel hij Nederlands is, woont Lentini al een tijdje in Los Angeles, waar Yolanthe toevallig ook sinds kort woont.
Yolanthe’s management heeft nog niet gereageerd op het mogelijke liefdesnieuws.
Bron: Shownieuws