Meer details bekend over break-up André Hazes en Monique

Viral
woensdag, 10 maart 2021 om 9:13
Onverwacht nieuws vanochtend: Weekblad Story meldde namelijk 'uit betrouwbare bron' dat André Hazes en zijn verloofde Monique Westenberg uit elkaar zouden zijn gegaan. Het management van André heeft het nieuws inmiddels bevestigd. We hebben wat meer details voor je verzameld, lees mee.

Verloving

De twee verloofden zich eerder vorig jaar, namelijk op 12 december 2020 in het Wereldmuseum in Rotterdam. Het was een bewogen jaar voor de twee, omdat André zich eerder dat jaar had ingelaten in een liefdesaffaire met presentatrice Bridget Maasland. Later in het jaar keerde André terug naar Monique, tevens de moeder van zijn zoontje André jr. (4). Met het nieuws van vanochtend zou deze verloving dus verbroken worden.

Huis verlaten

Even nadat André en Monique elkaar weer helemaal terug zouden hebben gevonden, en André zijn oude levensstijl zou hebben afgezworen, zou de bom zijn gebarsten. De betrouwbare bron Story meldt dat André de gezinswoning, waar hij samen met Monique en zijn zoontje woont, zou hebben verlaten. Ook meldt de bron dat de breuk dit keer definitief zou zijn. Monique en hun zoontje zullen naar verwachting in het huis blijven wonen.

Reden?

We weten nog niks over de reden van deze rumoured break-up . Wel is het nieuws inmiddels bevestigd door het management van André. Zodra we meer weten, houden we je als eerste op de hoogte via onze Instagram pagina: @verraderlijk.