Megan uit Ex on the Beach doet bizarre onthulling

Viral
dinsdag, 21 mei 2024 om 18:22
schermafbeelding 2024 05 21 om 182220
Megan Desaever, de beruchte realityster van Ex On The Beach: Double Dutch, heeft een opmerkelijke bekentenis gedaan op de Instagram van MTV Nederland. Ze onthult dat ze met drie broers het bed heeft gedeeld.
Blijf zeker hangen, want dit verhaal wil je niet missen!

De onthulling

Het huidige seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch wordt door fans als één van de meest intense ooit beschouwd. Megan, één van de deelnemers, heeft daar mogelijk een handje in geholpen met haar recente onthulling. Ze vertelde op Instagram dat ze met drie broers naar bed is geweest. "Ik heb een keer twee broers op een avond gen***t", onthult ze. "Ze wisten het niet van elkaar."
Volgens Megan was de eerste broer in slaap gevallen, waarna zij beneden de andere broer tegenkwam. "Die was ook zo knap. En toen heb ik met hem ook nog gen***t. Toen ben ik weer naast die andere broer gaan liggen."

Maar er is meer...

Megan's avontuurtjes hielden daar niet op. Ze vertelt verder dat een goede vriend van de broers, die ze beschouwt als een soort derde broer, ook aan de beurt kwam. "En de beste vriend heb ik ook nog gehad. En een beetje later die derde broer ook nog. Maar niet in die 24 uur."
Voor degenen die Megan al langer volgen, is dit mogelijk geen verrassing. Eerder nam ze deel aan Temptation Island met haar toenmalige vriend Kevin. Hun relatie eindigde niet goed, mede door Megan's affaire met verleider Joshua.

Belastingschandaal

Naast haar pikante onthullingen, heeft Megan recentelijk ook de aandacht getrokken met een belastingschandaal. Vorige maand werd ze samen met haar vader veroordeeld tot een celstraf en een boete voor het niet betalen van belastingen over haar Only Fans-inkomsten. Megan kreeg 10 maanden voorwaardelijke celstraf en een boete van 8.000 euro. Haar vader kreeg 15 maanden cel en een boete van 8.000 euro. Bovendien moeten ze samen 32.290 euro aan onterecht verkregen overbruggingskredieten en 21.860 euro aan coronahinderpremies terugbetalen.
Megan's onthulling op MTV's Instagram en haar recente belastingschandaal tonen aan dat het leven van een realityster allesbehalve saai is.