Mensen denken dat deze Temptation single acteert

Viral
door Benthe
zondag, 31 oktober 2021 om 18:00
Door de nieuwste aflevering van 'Temptation Island: Love or Leave' denken steeds meer mensen dat bepaalde mensen in het programma niet oprecht zijn en dus eigenlijk de boel belazeren. Er werd al eerder gespeculeerd dat Efrain misschien mee zou doen voor de fame, maar ook Aylin lijkt haar acteerkunsten in de strijd te gooien.
Tijdens een gesprek met Julia vertelde Aylin uit het niets dat ze klaar is met de relatie en het uit wil maken met Efrain. We zien dat Julia haar wil ompraten door te zeggen dat het allemaal wel meevalt. Er is namelijk niet echt iets gebeurd, maar in dit geval zijn het vooral de woorden van Efrain die Aylin pijn doen. Iemands nummer willen hebben en nog in Nederland afspreken, het is te veel voor Aylin. Ze denkt dat ze hem nooit meer kan vertrouwen en vindt dat ze veel beter verdient. Ze kwamen naar Temptation voor Efrain, want hij moest bewijzen dat hij geen playboy meer was, maar hij heeft in haar ogen bewezen dat hij dat juist wel is.
Kijkers van het programma vragen zich echter af of Aylin niet te snel conclusies trekt. Er is nog geen kus geweest tussen Shallie en Efrain. Het lijkt er ook steeds meer op dat hij afstand neemt van Shallie nu hij doorheeft dat er iets met Aylin aan de hand is. Veel kijkers begrijpen aan de andere kant ook niet waarom Aylin er niet gewoon uitstapt, omdat het een marteling voor haar is. We zien dat ze nergens meer lol in heeft en ook single Maxime kan haar niet afleiden tijdens de date.
In het voorstukje van volgende week zien we dat Efrain plotseling een extra beeld van Viktor krijgt. We zijn benieuwd wat hij te zien gaat krijgen!
Bron: Love & Reality