Mensen met dit sterrenbeeld worden dit jaar zwanger

Viral
door Ambervrijdag, 11 maart 2022 om 10:00
schermafbeelding 2022 03 10 om 161205
Vaak krijg je gelijk angst als je zwangerschapssymptomen hebt. Voor de meeste meiden is het een nachtmerrie om een teenmom te worden, maar voor deze sterrenbeelden zou het best wel eens werkelijkheid kunnen worden...
Deze meiden moeten de luiers misschien al in huis halen, want volgens hun sterrenbeeld worden zij dit jaar zwanger!
Stier
De Stier is zelfverzekerd en heeft alle vertrouwen in haar lichaam. Dat is super belangrijk tijdens je zwangerschap. Ook zijn ze heel gezond en letten ze erop dat ze voldoende vitamines binnenkrijgen. Een zwangerschap is dus helemaal voor jou weggelegd!
Leeuw
In tegenstelling tot de Stier laat jij lekker alles op je afkomen. Je bent erg eigenwijs en zal denken dat een zwangerschap jou niet zo snel overkomt. Vaak ben je ook niet zo nauwlettend op anticonceptie en komt een baby dus echt als een verrassing.
Maagd
Als Maagd heb jij al je zaakjes op orde en plan jij alles. Een zwangerschap heb jij dus ook gepland. Je weet precies hoe jouw cyclus verloopt en wanneer je eventueel zou moeten testen voor een zwangerschap. Voor jou zal het dan ook niet als een verrassing komen dat je zwanger bent.
Bron: Girlscene / Beeld: Instagram @monicageuze