Met deze twee singles deelde Nico het bed ná Temptation Island

Viral
door Ambermaandag, 15 november 2021 om 15:00
De relatie van Nico en Donna was tijdens hun verblijf op Temptation Island al snel over. Nadat hij gedumpt was door Donna genoot hij volop van zijn vrijgezelle leven. In Temptation Viewing Party vertelt hij daar meer over...
Tijdens Nico zijn verblijf op Temptation Island deelde hij het bed met Laure, omdat zij een goede connectie met elkaar hadden én zijn relatie met Donna gestrand was. Na het programma had hij nog een gezellige tijd met twee andere mede-deelneemsters, zo vertelt hij in Temptation Viewing Party.
Met een glimlach zegt hij: "Ik mag niet klagen. Ik beleef een mooie tijd nu, dat wel." Presentatrice Gwen van Poorten vraagt aan hem wat hij precies bedoelt met een 'mooie tijd'. “Ik heb de dreamdate herbeleefd met een paar andere dames. Ik heb nog een gezellige tijd gehad met Noëlle en met de Vlaamse Joyce.”
Maar meer dan een mooie tijd is het niet, want hij hoeft momenteel even geen relatie. Over vijf jaar wil hij wel graag gesetteld zijn. "Over vijf jaar hoop ik wel een stabiele relatie te hebben. Ik zou dan ook wel willen wat Donna nu wil: huisje, boompje, beestje”, vertelt hij openhartig. Hadden jullie verwacht dat hij nog zou afspreken met Noëlle en Joyce?
Bron: lovereality.nl / Beeld: Temptation Island