Met deze zieke panterprint auto scheurt Tony Junior over de Nederlandse snelwegen

Viral
door Benthe
donderdag, 08 juli 2021 om 15:00
Tony Junior is een man met een bijzondere smaak: hij houdt namelijk van panterprint. Nu is dit niet precies heel bijzonder, maar wel dat zijn auto én scooter compleet gehuld zijn in dierenprint. We kunnen wel zeggen dat de dj naast zijn werk in zijn privéleven ook graag wil opvallen.
Tony Junior is inmiddels een grote bekende in de Nederlandse showbizz-wereld. De dj heeft een aantal grote hits op z'n naam staan, is de ex van Maan en is nu op zoek naar een nieuwe vrouw in zijn leven. Elke donderdag zien we een nieuwe aflevering van The Bachelor op onze buis. Nu kan je 'm voortaan ook herkennen aan z'n opvallende vervoersmiddelen.
De opvallende auto en scooter van Tony Junior
Tony is een big fan van panterprint en dit zie je veel terug in zijn outfits, maar ook zijn auto en scooter kunnen niet achterblijven. De auto waarin Tony rondscheurt is een Audi 8 Limousine versie. De auto is van zichzelf al een opvallend model, want de auto haalt snelheden van 230 km per uur. Ook heeft Tony een hele smak geld voor z'n wagen neergelegd: zo'n €120.000. Toch heeft de dj de auto nog specialer gemaakt door de gehele auto met panterpri nt te bedekken. Dat niet alleen, want ook zijn geliefde scooter heeft een complete panterprint look.
Bron: Grazia.nl