Met dit model Tristan Thompson opnieuw zijn vreemdgegaan

Viral
door Fabiënvrijdag, 30 april 2021 om 15:04
De relatie van Khloé Kardashian en Tristan Thompson staat op losse schroeven, mede doordat model Sydney Chase onlangs geruchten naar buiten bracht over een affaire die ze met Tristan gehad zou hebben. Het Instagram model reageert nu nog eens op die geruchten en vertelt meer details.
Via TikTok bevestigt Sydney nogmaals dat ze een affaire heeft gehad met Tristan, maar ze gaf ook aan dat ze wel spijt heeft van alle details die ze kenbaar heeft gemaakt. "Ik heb iets te persoonlijke dingen verteld en dat had ik niet moeten doen. Maar wat ik zei over onze relatie is waar, ik lieg daar niet over", vertelt ze.
"We hebben elkaar voor het eerst op 11 november ontmoet en onze laatste contact een dag na de 3e verjaardag van zijn dochter. Daarnaast heeft hij me ook geappt toen hij hoorde dat ik een interview zou geven", aldus Sydney in de video op TikTok.
Sydney vertelde in een podcast met No Jumper dat Tristan destijds gezegd zou hebben dat hij single zou zijn. Khloé zou totaal overrompeld zijn door deze geruchten en niet meer te weten wat ze nou precies moet geloven. Hmm...