Moeder 'Terror Twins' klapt uit de school over dochters

Viral
door Fabiën
maandag, 11 mei 2020 om 12:35
Zusjes Sharon en Esmee Ipema zijn misschien wel de meest bekende zusjes van Nederland. De tweeling werd bekend vanwege hun deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch , en kreeg daarna zelfs hun eigen realityshow. Wat moeder Monique daar allemaal van vindt?
"Meedoen aan de serie zou nooit mijn keuze zijn", legt moeder Monique uit. "Ik heb altijd tegen Sharon en Esmee gezegd: 'Als je het écht graag wil, moet je het doen'. Zij zijn er happy mee, hebben er een borstvergroting en de inrichting van hun huisje van kunnen betalen. Dus dat hebben ze slim gedaan."
Echter vond Monique niet alles wat haar dochters gedaan hebben even leuk. "Natuurlijk vond ik sommige dingen moeilijk om te zien. Bijvoorbeeld de beelden in bed. Maar het is reality-tv en daarin wordt alles flink uitvergroot", aldus Monique. Ondanks dat blijft ze trots op haar dochters. "Bij de meiden is het echt 'what you see, is what you get' (...) Het zijn echt lieve, hardwerkende meiden, daar ben ik heel trots op. Jammer dat ze op tv niet altijd zo zijn neergezet."
Bron: RTL Nieuws | Beeld: EOTBDD