Moeten deze twee koppels Temptation Island vroegtijdig verlaten?

Viral
woensdag, 02 december 2020 om 18:23
Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is pas net van start gegaan, maar de wildste geruchten doen nu al de ronde. Gisteren werd er namelijk gespeculeerd dat er één koppel vroegtijdig naar huis gaat, maar nu wordt er zelfs vanuit gegaan dat er ook nog een tweede koppel is dat eerder zal vertrekken.
Gulcin en Sorelis zouden namelijk halverwege het seizoen de villa verlaten. Waarom precies is niet duidelijk, maar onder andere Michella Kox en Fawrynotsawry lijken deze geruchten te bevestigen.
Echter wordt er nu ook gespeculeerd dat niet Gulcin en Sorelis, maar Sonny en Jaydi eerder stoppen met het programma. "Zo leuk, mijn hele inbox stroomt vol. Ze zeggen: ‘Michella, je zit ernaast, Sonny gaat weg, ik ben toch familie, ik weet toch zelf dat hij weggaat.'”
Goede vrienden van Sonny zouden zijn vroegtijdige vertrek al hebben bevestigd. “Dan gaan er twee, want ik weet 100% zeker dat dat eerste stel ook weggaat. Van Sonny wist ik eigenlijk helemaal niks, maar zijn eigen familie en vrienden zeggen dat ik het fout heb", aldus Michella Kox.
Naar verluid worden Gulcin en Sorelis vervangen door Eva Voorjans en Kevin Visscher. Dit belooft weer een juicy seizoen te worden!