'Mogelijk ruzie uitgebroken tussen Koen, Jaimie en Estelle’ Dit is er aan de hand!

Viral
door Benthezondag, 29 augustus 2021 om 13:31
Presentator Koen Kardashian liet ruim een maand geleden via social media weten dat hij voor een lange tijd niet bereikbaar zou zijn. Hij was namelijk onderweg naar Zuid-Afrika om daar in rehab te gaan. Na een lange periode zonder enkel nieuws heeft Koen eindelijk iets van zichzelf laten horen, maar besties Jaimie Vaes en Estelle Cruijff zijn nergens te bekennen.
Een aantal weken geleden vertrok Koen Kardashian naar Kaapstad om daar aan zijn drugs- en drankverslaving te werken. Gisteravond liet de presentator voor het eerst sinds zijn opname van zich horen.
Trouble in paradise
Op Instagram deelde Koen een foto. “Rock bottom became the solid foundation on which I rebuilt my life”, schrijft hij vanuit de afkickkliniek.
Over zijn herstel zegt hij verder niet zo veel, maar veel bekende en onbekende Nederlanders steken de presentator een hart onder de riem door lieve reacties te plaatsen onder zijn foto. Hoewel er ontzettend veel berichtjes binnenstromen, krijgen we geen gehoor van hartsvriendin Jaimie Vaes en ook Estelle Cruijff laat niks van zich horen. Life of Yvonne vraagt zich dan ook af of er 'trouble in paradise' is tussen die drie.
Bron: Life of Yvonne