Monica Geuze krijgt ruzie op straat met 2 mannen

Viral
door Benthevrijdag, 26 november 2021 om 11:06
In de podcast Geuze en Gorgels heeft Monica Geuze een boekje open gedaan over het onderwerp straatintimidatie. Zo laat ze weten dat ze daar veel last van heeft en dat ze laatst nog ruzie heeft staan maken met twee gasten.
In de podcast reageert Monica op het statement 'Sinds ik bekend ben, voel ik me sneller geïntimideerd op straat.' Monica geeft toe dat dit bij haar zeker het geval is. "Ik heb daar echt zo veel last van. Ik heb laatst zelfs nog ruzie staan maken met twee gasten,'' vertelt ze.
Raplied
Monica legt uit dat ze laatst sigaretten ging halen en langs een restaurant liep. Hier kwam ze twee mannen tegen die tegen haar begonnen te rappen met haar naam erin. ''In 2017 werd er een rapheid gemaakt waar dus mijn naam in werd genoemd. Ik heb de hele tijd dat mensen dat naar mij zingen, wat ik eigenlijk best respectloos vind, want die tekst gaat letterlijk over aan mijn kont zitten en aan m'n borsten likken,'' vertelt Monica. De presentatrice zegt dat dit vaak gebeurd wanneer ze met haar dochtertje Zara-Lizzy over straat loopt en het heel gênant vindt.
Confrontatie
Nadat Monica haar sigaretten heeft gekocht besloot ze naar de mannen toe te lopen die naar haar riepen. ''Ik vraag: 'kan ik jullie ergens mee helpen?', dus zij zo 'Huh, nee. Nee, hoezo?' Ik zeg van je roept toch net mijn naam? Als je de ballen hebt om me te roepen als ik weg loop, zeg het dan nu in mijn gezicht,'' legt Monica uit over de situatie. Volgens Monica hadden ze zelfs dat nummer opgezet, dus het was te horen door heel de straat. “Ik werd op een gegeven moment ook echt boos en toen kwam er een volwassen kerel intimiderend voor me staan, en zei: ‘ja wat is je probleem dan? Hij is gewoon fan van jou en je liep langs. Is toch gewoon een compliment?” Monica heeft de mannen toen uitgelegd dat het intimiderend is en ze zich gepest voelt. “Ik kan er heel slecht tegen dat mensen het gevoel hebben dat ze maar alles kunnen roepen.”
Bron: Parra