Monica Geuze laat per ongeluk iets te veel zien tijdens omkleden in bus

Viral
donderdag, 23 mei 2024 om 19:08
schermafbeelding 2024 05 23 om 191042
Monica Geuze, de bekende Nederlandse influencer, zorgt voor een beetje opschudding met een video die ze plaatste in haar Instagram stories.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Monica Geuze, meer dan een influencer

Monica Geuze is een naam die waarschijnlijk snel herkend wordt door haar enorme schare volgers. Met haar 29 jaar is ze een van de grootste influencers van Nederland. En ja, ze is medeoprichter van Sophia Mae, dat producten maakt die je waarschijnlijk in je kast hebt staan.

Instagram stories met Hunkemöller

Onlangs plaatste Monica een video op haar Instagram stories voor haar campagne met het bekende lingeriemerk Hunkemöller. In de video zien we haar in een busje terwijl ze zich omkleedt. En alhoewel het waarschijnlijk om een geblindeerd busje gaat, kunnen we ons voorstellen dat het uitzicht voor voorbijgangers nogal... opmerkelijk was.

Teveel in beeld?

Maar niet alleen het uitzicht buiten het busje was bijzonder, ook Monica's Instagram volgers kregen meer te zien dan ze wellicht verwacht hadden. Monica liet in de video namelijk net iets meer zien dan de bedoeling was. Hoewel de meeste van haar volgers waarschijnlijk niet zullen klagen, is er toch enige ophef ontstaan over de video.

Ophef overbodig?

Is de ophef terecht? Daar valt over te discussiëren. We zijn tenslotte niet zo preuts als Amerika, toch? Hoe dan ook, het is duidelijk dat Monica's Instagram stories altijd de moeite waard zijn om te bekijken.