Monica Geuze open over trouwplannen met bekende voetballer

Viral
dinsdag, 14 mei 2024 om 12:17
schermafbeelding 2024 05 14 om 121918
Monica Geuze, de bekende presentatrice en podcast host, is tot over haar oren verliefd op haar nieuwe vriend, profvoetballer James Lawrence. Het koppel, dat recentelijk hun relatie Instagram-officieel maakte, heeft het volgens Monica zelfs over trouwplannen gehad!
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

De roze wolk van Monica

Tijdens haar podcast met Kaj Gorgels, deelde Monica enkele intieme details over haar toekomstplannen. Ze bevestigde dat James absoluut deel uitmaakt van die plannen. "Ik ben zo verliefd. Ik zit echt op een roze wolk en ik wil alleen maar bij hem zijn," onthult ze. Ze voegt daar zelfs aan toe dat ze nog nooit op deze manier verliefd is geweest.

Trouwplannen in de maak?

Kaj Gorgels, co-host van de podcast, uitte zijn vertrouwen in de relatie en voorspelde een huwelijk in de nabije toekomst. Monica bevestigde zijn voorspelling: "Ja, ik weet het zeker. Dat klopt gewoon." Hoewel er nog geen concrete trouwplannen op tafel liggen, lijkt het erop dat het koppel serieus overweegt om te trouwen. Kaj fantaseert zelfs al over zijn toespraak op de bruiloft en hoe hij grappen wil maken over Monica's exen.

Instagram-officiële relatie

In april onthulde Monica in een aflevering van haar podcast dat ze een nieuwe relatie had. Hoewel ze aanvankelijk weinig wilde onthullen over haar nieuwe vriend, weten we nu dat het om profvoetballer James Lawrence gaat. Op Bevrijdingsdag werd het eerste officiële foto van het koppel op Instagram gepost. Samen met een groep vrienden vierden ze de vrijheid op het festival Amsterdams Verbond. Het kiekje werd gedeeld door presentator en goede vriend van Monica, Robbert Rodenburg, via zijn Instagram Stories. Nu is de relatie dus ook Instagram-officieel!