Monica Geuze openhartig over cosmetische ingrepen in haar gezicht

Viral
woensdag, 18 mei 2022 om 16:10
monica geuze
Tegenwoordig hangt er geen taboe meer over cosmetische ingrepen. Zo vertelt Monica in haar blog wat ze allemaal heeft laten doen. In de hoop dat mensen misschien iets aan haar hebben en de taboe verbreekt.
"Ik wilde even het één en ander bespreken en wat openheid geven"
Vlog
Zo vertelt ze in haar vlog wat ze allemaal heeft gedaan, "Maar het is niet zo dat ik daar iedere week kom en aan mezelf laat sleutelen. Ik heb weleens eerder fillers gebruikt en die heb ik ook weer laten verwijderen. Sowieso die uit mijn lippen heb ik laten verwijderen. En ik heb ooit mijn jukbeenderen en kaaklijn laten doen." Zo vervolgt ze met, "Ik heb ook een klein beetje filler in mijn neus gehad. Maar dit is allemaal een aantal jaar geleden en fillers lossen vanzelf op, dus op een gegeven moment gaat dat weer weg."
Nog steeds
Het is dus allemaal alweer een aantal jaar geleden. Ze vertelt ook nog, "Ik doe dus ook vaak een botoxtreatment in mijn oksels. Vooral als de zomer eraan komt vind ik het gewoon vervelend dat je bepaalde kleding niet aan kan als je transpireert. En ik laat ook weleens mijn fronsrimpel met botox behandelen, waardoor je dus niet boos kan kijken en die rimpel niet extra gaat stimuleren."
Niet aanraden
Aan het eind vertelt ze er nog bij, "Ik zou letterlijk niemand aanraden om het te doen. Maar ik voelde mij er prettiger bij en ik dacht: ik wil het wel gewoon doen." Uiteindelijk is het allemaal iemand zijn keus.
Bron: Roddelpraat.nl