Monica Geuze slaat terug na haatcomment over kind

Viral
door Fabiën
maandag, 08 maart 2021 om 18:10
Monica Geuze heeft door de jaren heen een grote fanbase opgebouwd. De vlogster weet met haar wekelijkse vlogs heel wat views te behalen, al kijkt niet iedereen daar met plezier naar. Een volger maakte namelijk een behoorlijk lullige opmerking over Monica's dochtertje Zara-Lizzy en dat kon Monica echt niet hebben. Ze beet namelijk fel van zich af.
Monica zou de bekende brandbrief van BN'er-moeders niet hebben ondertekend. Hierin riepen BN'er-moeders alle moeders uit Nederland op om de brief te tekenen om zo het onderwijs voor hun kinderen weer mogelijk te maken. Monica ondertekende de brief niet, iets wat een volger blijkbaar maar vreemd vond. "Of maak je je niet druk om de toekomst van je kind?", reageerde de volger.
Deze opmerking viel nogal verkeerd bij de vlogster. "Deze toon irriteert me echt mateloos", aldus Monica. "Zó judgemental en invullend. Naar mijn idee nooit de manier om je standpunten over te brengen op een ander. Met iets minder judgen en iets meer in staat zijn om begrip te hebben voor standpunten van een ander komen we denk ik een stuk dichter bij elkaar. Uiteraard maak ik me zorgen om de toekomst van mijn kind", eindigt Monica haar statement. Duidelijk!
schermafbeelding202021 03 0820om20155824