Monica post opmerkelijke Insta Story met Robbert Rodenburg

Viral
dinsdag, 19 april 2022 om 17:00
schermafbeelding 2022 04 19 om 115146
Zondag zaten Monica Geuze en Robbert Rodenburg gezellig een hapje te eten bij George W.P.A. bij het Vondelpark. Een chique tent waar je dit zeker niet bij verwacht.
De laatste tijd gaan er veel geruchten rond over Monica en haar vlam Robbert.
Relatiegeruchten
Volgens Juice kanalen zou het niet goed gaan tussen de relatie met Monica en Robbert. Zo heeft Monica laten weten: “Als ik ergens mee zit of een k*tdag heb gehad, dan bespreek ik dat gewoon met Robbert. Zoals je dat doet in een relatie. Maar tussen ons zit het absoluut honderd procent goed.”
Vreemd gaan
Juicekanalen hebben redelijk veel invloed op haar thuissituatie, vertelt Monica. Zo ging er laatst een gerucht rond dat Robbert vreemd gegaan zijn: “Robbert en ik lagen om 00.30 uur samen in ons nest. Voor hetzelfde geld was hij die avond wel naar een feestje gegaan en dan had ik niet geweten wat de waarheid was.”
Opmerkelijke foto
Het lijkt erop dat Monica zich goed kan afsluiten van de wereld, maar toch is ze dit weekend weer het middelpunt van de juicekanalen. Niet haar vriend Robbert maar haar andere vriend Robbert Rodenburg waren waarschijnlijk van plan om na het eten te gaan chillen. Niet met een wijntje maar het lijkt erop dat de twee iets anders zouden gebruiken om te chillen, namelijk een joint. Via een Instagram story van Monica is te zien dat er iets open en bloot op tafel ligt.
Reality.FBI schrijft bij de foto: “Monica besefte iets te laat dat er iets in beeld lag wat ze liever niet met de wereld deelde.” Dit was waarschijnlijk een hele chille zondag voor de twee.