Monica verwijdert niet alle siliconen: "Te onzeker zonder"

Viral
door Dean
vrijdag, 19 mei 2023 om 15:49
monica geuze 1
Monica Geuze heeft opnieuw eerlijk gesproken over haar borstverkleining. Ze wil namelijk duidelijk maken dat ze bij mensen de verkeerde indruk heeft gewekt dat ze haar siliconenimplantaten volledig heeft laten verwijderen.

Siliconen

Dat blijkt echter niet het geval te zijn. Monica heeft de situatie uitgelegd tijdens een aflevering van Geuze & Gorgels: "Het lijkt nu alsof ik voor een natuurlijke look ben gegaan. Ik zou willen dat ik dat kon, maar dat was niet mogelijk." Monica geeft aan dat ze het niet aandurfde om de implantaten volledig te laten verwijderen. Ze zegt over een borstverkleining zonder siliconen: "Daar voel ik me nog te onzeker over. Het zou moeilijk voor me zijn om weer met weinig of geen borstomvang door het leven te gaan."
monica 884x1024

Operatie

Monica heeft ook wat over de operatie gezegd: "Ik begrijp wel dat het hebben van twee plastic kanonnen in je lichaam nooit gezonder is dan wanneer je ze niet hebt. Ik zou het het liefst laten verwijderen, maar ik weet gewoon dat ik dan weer extreem onzeker zal zijn over mijn lichaam."
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

Intieme momenten

De presentatrice deelt dat ze vroeger, tijdens intieme momenten in bed, extreem onzeker was en "eigenlijk niet durfde haar bh uit te doen". Ze legt uit: "Ik heb als tiener zo lang gewacht tot ik eindelijk borsten zou krijgen, maar het gebeurde nooit. Als ik nu een vrouw zie met kleine borsten, denk ik: wat een schoonheid. Ik kan er echt van genieten."
Bekijk de beelden hieronder:
image 12
Wat vind jij hiervan?
Volg @verraderlijk op Instagram en praat mee!