Monica ziet een relatie met Rijk niet zitten, zij vertelt..

Viral
door Dean
dinsdag, 30 mei 2023 om 13:22
monica
Rijk Hofman en Monica Geuze hebben het al een tijdje leuk samen. Er leek een romantische vonk over te springen tussen hen, maar het lijkt erop dat Monica niet helemaal hetzelfde voelt.

RTL Boulevard

Tijdens een interview met RTL Boulevard vroeg de verslaggever eindelijk naar Geuze's relatiestatus. Al een tijdje gaan er geruchten rond op de juicechannels dat Monica en Rijk aan het daten zijn. Er is zelfs een foto naar buiten gekomen dat ze zoenden op Koningsdag. Hoewel ze eerder stil bleven, heeft de influencer nu besloten om duidelijkheid te geven.
monica geuze 1020x1024

Go with the flow

De verslaggever is benieuwd of ze echt serieus betrokken is bij de relatie. De influencer verklaart dat ze gewoon 'go with the flow". Ze verbergen hun samenzijn ook niet en volgens haar is dat ook niet nodig.
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

Yvonne Coldeweijer

Een volger van Yvonne deelde hetvolgende: “Vanuit Rijk serieus. Dat kan ik zien bij een man. Vanuit Monica… die kijkt wel hoe het loopt. Is nog een beetje aan het strugglen met zichzelf. Maar wordt wel blij met Rijk” Hier stemde 72% van haar volgers mee in.
Bekijk de beelden zelf hieronder:
Wat vind jij hiervan?
Volg @verraderlijk op Instagram en praat mee!