Monique reageert op breuk André via Instagram-bericht

Viral
door Verraderlijkwoensdag, 10 maart 2021 om 18:59
Voor de 4 personen die het nog niet mee hebben gekregen: erg sneu nieuws voor André Hazes, zijn verloofde Monique Westenberg en hun zoontje André Junior. Vanochtend werd namelijk bekend dat de twee een einde hebben gemaakt aan hun verloving, en daarmee hun relatie.
Hoe meer de dag vorderde, hoe meer reacties er binnenkwamen op dit nieuws. Zowel van binnen als buiten het kamp van Monique en André. Zo reageerde eerst het management van André, reageerde daarna het management van Monique met alleen een korte bevestiging, en reageerde André later zelf.
Maar nu heeft Monique voor het eerst zelf ook echt inhoudelijk gereageerd. Dit deed ze zojuist via een openhartig Instagram-bericht. Opmerkelijk detail: ze zegt dat André het nieuws al bevestigde voordat hun zoontje er nog van wist. Het kwam volgens haar dan ook heel abrupt.
Ze schreef erbij: "Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan. Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten. De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet. Het vergt ontzettend veel kracht van mij om zonder dit zelf een plekje te kunnen geven, rechtop te blijven staan in deze hectiek.
Aan mij nu de grote taak om onze zoon anders op te voeden en de cirkel te doorbreken. Opgroeien in een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving.
Ik wens voor André rust in zijn hoofd en hart zodat er ruimte ontstaat van binnen om zijn patronen en daarmee zijn ongelukkig zijn, te kunnen doorbreken.
Voor nu vraag ik om respect voor mij en mijn zoon om hier samen doorheen te komen.
Liefs ❤️"
We wensen de twee allebei veel sterkte!