Monique Westenberg draagt nog steeds haar verlovingsring en dit is waarom

Viral
door Amber
donderdag, 22 april 2021 om 11:06
De lovestory van André Hazes en Monique Westenberg is definitely over. André is dolgelukkig met zijn nieuwe liefde en die prille relatie staat erg in de spotlights. Niet echt fijn om je ex elke dag voorbij te zien komen in de media met zijn nieuwe lover. Ondanks dat draagt Monique, verbazingwekkend genoeg, nog steeds haar verlovingsring.
Afgelopen weekend was Monique even een weekendje er tussenuit gegaan met zoontje André jr. en een paar vrienden. Natuurlijk moesten er ook een aantal kiekjes van het gezellige weekendje naar de Veluwe op Instagram geplaatst worden. Op een van de foto’s zie je dat ze de verlovingsring, die ze in december van André kreeg, nog steeds draagt. Aan Shownieuws vertelt ze waarom ze de ring nog om haar vinger heeft.
De reden dat zij de ring nog niet weg heeft gestopt is om een hele schattige reden. ‘Ik krijg ongeveer drie huwelijksshows per dag opgevoerd door de kleine André met het doosje van de ring, om mij nog een keer ten huwelijk te vragen, en nog een keer ten huwelijk te vragen’, vertelde Monique aan Shownieuws-presentatrice Anouk. Monique is het onderhand wel beu dat de breuk zó erg in de spotlights staat en vraagt zich af waar iedereen zich zo druk om maakt.
Beeld: Instagram / Bron: grazia.nl