Monique Westenberg dronken bij uit de hand gelopen feest

Viral
door Ambervrijdag, 13 augustus 2021 om 14:19
Monique was aanwezig bij de Amsterdamse Zomer en bouwde daar een goed feestje. Misschien wel iets té goed: haar drankjes vielen niet helemaal lekker en vervolgens heeft ze de hele auto ondergekotst. Oops!
De Amsterdamse Zomer is dé plek om een goed feestje te vieren en daar weet Monique alles van. “Lekker gek doen met de meiden, na al die maanden waarin er bijna niets kon door corona en waarin ik me vooral had gericht op mijn zoon en het wennen aan de nieuwe situatie”, schrijft ze in haar column voor Vriendin.
Normaal gesproken drinkt ze niet zo veel alcohol, maar deze keer had ze daar wel zin in. “Dus bestelden we sangria en Flügel en dansten we op de stoelen. Alleen ging het ergens op de avond fout.”
Op de terugweg ging het helemaal mis. “We zijn op een gegeven moment gestopt zodat ik voorin de auto kon zitten.” Helaas was het al te laat. “Ik heb het raam opengezet en ik zal je de details verder besparen.” De volgende ochtend kwam ze de schade onder ogen. “De zijkant van de auto zat helemaal onder de couscous en Flügel, net of ik een heel bijzonder roze dier had aangereden.” Oh no!
Bron: Vriendin