Monique Westenberg had de beste date sinds tijden in Ibiza

Viral
door Amber
vrijdag, 21 mei 2021 om 10:00
Ibiza lijkt het nieuwe parijs: het eiland van de liefde. Een tijdje terug vloog André met zijn kersverse liefde Sarah naar het eiland om de liefde te vieren. Nu was het de beurt aan Monique, want ook zij had een hele bijzondere date in Ibiza.
Net na de terugkomst van André en Sarah uit Ibiza, pakte Monique haar koffers om naar het eiland toe te vliegen. Ze is er samen met zoontje Dré even tussenuit. Op Instagram plaatst ze een foto waar ze er supermooi uitziet met de tekst ‘I had a date ♡︎.’
Na de breuk met André is het duidelijk dat haar zoontje Dré de liefde van haar leven is. Haar volgers reageren liefdevol onder haar foto. Ze krijgt reacties als 'Je kunt geen betere date hebben, je hebt goud’ of 'Liefde, liefde en nog eens liefde'. Iemand merkt op dat het waarschijnlijk haar beste date sinds jaren is.
Ondanks dat de twee aan het genieten zijn, zitten ze niet stil. Dré volgt namelijk zwemlessen bij Children of the water. Op Monique haar Instagram Stories is te zien dat zij goed optrekt met de eigenaresse van de zwemschool, Zoë van Straalen. Aan haar vakantiefoto’s te zien, heeft ze een superleuke tijd in Ibiza.
Beeld: Instagram @moniquenoell / Bron: Story