Monique Westenberg op vakantie met André Hazes als gezin

Viral
dinsdag, 05 april 2022 om 9:45
André en Monique zijn momenteel het meestbesproken gezin van Nederland. Dit heeft te maken met het verbreken van de verloving met Monique. Vervolgens een korte relatie met Sarah van Soelen, en als laatste de gezondheid van André. Nu lijkt het alsof André en Monique weer samen als gezin proberen te functioneren.
Vanochtend plaatste Monique namelijk een foto op Instagram: 'Wij checken even uit'. Samen met haar zoon is ze onderweg naar André.
Achtbaan
In de post van vanochtend laat ze weten: "Wij checken even uit. Met én voor elkaar.
Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren.
Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!"
Gelekte foto
De post kwam niet zomaar. Eerder lekte er namelijk al een foto uit van Monique en Dré junior op het vliegveld. Dit werd gepost door roddel account Lifeofyvonne. Bekijk de foto hieronder.
image 580x1024
Vervelende periode
Voor André was het zeker niet zijn mooiste periode. Zo verbrak hij de verloving met Monique, kreeg hij een korte relatie met Sarah van Soelen en had hij last van gezondheid problemen. Hij voelt dan ook nu de behoefte om het land te verlaten.