Monique Westenberg vertelt waarom André Hazes er nu zo slecht uit ziet

Viral
door Verraderlijkmaandag, 21 maart 2022 om 20:12
Fans van André Hazes junior sloeg dit weekend de schrik om de oren toen ze twee foto's zagen van de zanger tijdens Holland Zingt Hazes. Op de foto's is de zanger bijna onherkenbaar. Hij lijkt erg afgevallen en ziet er uit alsof hij veel stress heeft ervaren.
Op Instagram, waar wij de foto ook deelde, regende het van de reacties. Zo was er bijvoorbeeld te lezen: "Ziet er slecht uit!", "Dit lijkt wel een foto van 10 jaar geleden" en "Zeker te veel gebruikt".
Verklaring
Monique heeft een verklaring gegeven op Instagram over de gezondheid van hun zoon: “Vandaag weer naar school na 1,5 week behoorlijk ziek te zijn geweest. De helft van de klas en ook de juf waren ziek. Ik kreeg veel berichten in mijn DM van ouders die ook thuis zaten met zieke kindjes. Allemaal hoge koorts, ijlen, niet willen eten en buikgriep. Wat een hardnekkig rot virus is dit.”
Aangestoken
Vervolgens zegt ze dat kleine Dré zijn vader aangestoken heeft. Verschillende juicekanalen speculeren dat ze dit zegt om zijn uiterlijk te verklaren. Ze gaat verder: “André heeft zijn papa en ook oma aangestoken. Die is gezellig vanuit Spanje een paar dagen bij ons in huis. Ook die zijn er al een week behoorlijk ziek door."
"Ik kreeg veel de vraag of de arts iets gegeven heeft. Hij zat op het randje om antibiotica te krijgen, ik koos ervoor dat niet te doen omdat ik dat echt troep vind in dat kleine lijfje. Met iedere dag omega 3, vitamines, stomen en fruit eten knapte hij langzaam op. Pas gister avond merkte ik dat het voorbij was. Beterschap voor alle kindjes die nu nog ziek thuis zijn en de ouders die er machteloos naast zitten.”
Bericht van Monique
Bekijk het bericht van Monique hieronder.
Bron: Showmag / Beeld: Instagram @moniquenoell