Monique Westenberg zet André Hazes flink voor schut

Viral
door Amber
zaterdag, 21 januari 2023 om 13:06
monique westenberg pakt andre hazes terugjpg
André Hazes blaast vandaag 29 kaarsjes uit en daar staat hij bij stil op Instagram. Monique Westenberg doet dat ook, maar dan op een wel heel bijzondere manier.
Ze zet hem namelijk erg voorschut.
Zwaar jaar
Het was een zwaar jaar voor André Hazes, waarin hij zijn carrière even stillegde en aan zichzelf wilde werken. Dit alles legde hij vast in een documentaire. Nu wil hij de betere versie van zichzelf zijn. Vandaag is zijn verjaardag dan ook extra speciaal voor hem. 'It's my birthday! Normaal had ik niet zoveel met mijn verjaardag, maar dit jaar is het anders. Alles is anders! Ik ben blij', schrijft hij.
andre hazes en monique westenberg instagram at andrehazes 1024x652
Samen?
Ondanks alles wat er is gebeurd, leken André en Monique het weer met elkaar te proberen. Toch bracht Yvonne Coldeweijer dat ze niet meer samenzijn. Het is onduidelijk wat hun verhouding nu precies is, maar ze zet hem wel even in het zonnetje, of beter gezegd te kakken op Instagram.
Bron/beeld: Instagram
Shitty years
'Let all the shitty years behind you', zet ze in de video - waarbij ze foto's plaatst waarop hij zit te kakken. Monique sluit af met de hashtag #iloveyou. Bekijk die video hieronder.
'Mafkees'
Haar volgers - en André Hazes - kunnen er hard om lachen. 'Hahaha mafkees', reageert de zanger eronder. Zou jij hetzelfde plaatsen?