'Net binnen: Barbie en Michael zijn weer bij elkaar'

Viral
door Benthewoensdag, 01 september 2021 om 11:12
Het is bijna niet te geloven, maar het blijkt toch echt waar te zijn: Barbie en Michael zouden weer bij elkaar zijn. Het stel ontmoette elkaar heel lang geleden op Oh Oh Cherso, kregen kinderen samen en iedereen kon meegenieten tijdens hun realitysoap. De twee zijn al een lange tijd uit elkaar en Barbie heeft het al tijden niet makkelijk. Vanavond doet Michael zijn verhaal.
Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, en Michael van der Plas leerden elkaar kennen tijdens de realityserie Oh Oh Cherso, waar een groep jongeren genoot van hun wilde vakantie. Barbie en Michael werden een stel en kregen samen twee kinderen. Hun leven werd gevolgd en heel Nederland kon meegenieten met de drama.
Uit elkaar
Tegenwoordig is het stel al een tijd uit elkaar en zijn ze allebei verder gegaan met hun leven. Michael kreeg een nieuwe vriendin, maar dat is nu een paar maanden uit. Ook Barbie heeft niet stil gezeten, want zij had het ene vriendje na het andere. Met haar recent overleden vriend Gelmore, heeft ze nog een zoontje gekregen.
Barbie off the radar
Nog niet zo lang geleden kwam Barbie in het ziekenhuis terecht en kort daarna is haar Instagram gehackt. Sindsdien hebben we niets van haar vernomen, maar volgens een anonieme tip zou Barbie terug zijn bij Michael. De reden dat ze niks laat horen, komt doordat hij zich voor haar schaamt en het haar heeft verboden.
Gisteravond was het nogal stil aan de kant van Michael, maar vandaag heeft hij eindelijk iets van zichzelf laten horen. Op Instagram laat hij weten dat hij vanavond live komt om het een en ander uit te leggen.
Wat denk jij dat Michael vanavond gaat vertellen?
Bron: Fawrynotsawry