Nieuwe details onthullen reden achter breuk Karim en Roshina

Viral
door Fabiënwoensdag, 10 februari 2021 om 12:07
Karim en Roshina deden mee aan het vorige seizoen van Temptation Island. Hoewel het er in eerste instantie niet op leek, bleven de twee toch samen na het programma. Echter is er nu alsnog een einde aan hun relatie gekomen en wel omdat Karim vreemd gegaan zou zijn...
Fawrynotsawry onthult nieuwe details over het slippertje van Karim, die naar eigen zeggen een keer op Curaçao een scheve schaats heeft gereden. Volgens Karim zelf ging het slechts om een zoen, maar Fawrynotsawry claimt dat er ook meer is gebeurd. De dame in kwestie zou dit ook hebben bevestigd. Ze zou destijds niet hebben geweten dat Karim al een vriendin had.
Roshina zou al snel een screenshot hebben gekregen met daarin bewijs van Karim's vrijpartij met de dame in kwestie, maar ze heeft hem hier in eerste instantie niet mee geconfronteerd. Pas na een half jaar confronteerde ze Karim ermee, omdat ze hoopte dat hij het zelf aan haar vertelde. Dat deed hij niet, omdat hij te bang was om haar kwijt te raken.
De dame in kwestie zou ook nog hebben gezegd dat Karim alweer een nieuwe vriendin heeft, maar dit blijkt niet waar te zijn. Juicy!