'Nieuwe foto bewijst dat Sarah zwanger is van André'

Viral
door Amberwoensdag, 13 oktober 2021 om 15:19
De afgelopen tijd is het erg stil rondom André en Sarah. Rachel Hazes heeft zelfs bevestigd dat het uit zou zijn, maar deze foto lijkt het tegendeel te bewijzen.
Wat er precies aan de hand is tussen het stel in onduidelijk, maar dat er iets aan de hand is, weten we bijna zeker. Onlangs brachten Fawry en René naar buiten dat de tortelduifjes uit elkaar zijn, maar de stiefvader van Sarah ontkrachtte dat. Of te wel: het is één groot raadsel.
Het lijkt erop dat er wat spanningen zijn. Toch trekt Sarah nog veel op met haar schoonmoeder Rachel, waarmee zij een goede band heeft. De twee zijn laatst samen gespot toen ze aan het winkelen waren. De spotter zag dat zij samen een babywinkel in liepen. Zou het dan toch zo zijn dat Sarah en André een kindje verwachten?
Bekijk de foto waar het om gaat op de volgende pagina (scroll naar beneden).
Hieronder de foto waarop te zien is dat Sarah en Rachel aan het shoppen zijn voor babykleren:
UPDATE: Inmiddels heeft Rachel Hazes op het gerucht gereageerd. Bekijk op de volgende pagina wat ze erover zegt.
Bekijk de reactie van Rachel op de volgende pagina (scroll naar beneden).
"Dat Sarah zwanger zou zijn, is mij niet bekend", begint Rachel. "Maar kinderen vertellen hun ouders ook niet alles hé!" Vervolgens legt ze uit dat ze aan het shoppen waren voor cadeautjes, maar ze ziet een derde kleinkind eigenlijk wel zitten. "Ik zou het geweldig vinden. Voor mij is Sarah een ontzettend fijne schoondochter, ik gun het André en haar enorm!"