Nieuwe interessante details uitgekomen rondom Lil Kleine in de cel

Viral
door Amber
vrijdag, 04 maart 2022 om 11:50
lil kleine 1024x576 1
Lil Kleine moet van de rechter de komende twee weken vastzitten op verdenking van zware mishandeling van Jaimie Vaes. Roddeltante Yvonne Coldeweijer deelt breaking juice over zijn tijd in de gevangenis. "Hij gaat een lastige tijd krijgen", aldus Yvonne.
De rapper zit vast in de gevangenis van Zaanstad. De komende acht dagen zit hij helemaal alleen in een afgesloten ruimte, vanwege de coronaregels. Na deze periode mag hij zich gaan mengen met de andere gevangenen. Volgens een spion van Yvonne wordt er al gesproken over dat 'niemand hem gaat mogen' en dat hij een 'lastige tijd gaat krijgen'. Er zou daar een mentaliteit heersen dat je absoluut níet je vrouwtje mag slaan.
De koning
Iemand anders bevestigt dit. "Het werkt erg raar in de gevangenis. Als je een moord hebt gepleegd richting een man dan ben je de koning (what de actual) en als je vrouwen mishandelt ben je afval en sta je helemaal onderaan in de gevangenis hiërarchie", laat een volger weten.
High-impactdelicten
Jorik zou bij de staff hebben aangegeven dat hij graag overgeplaatst wil worden naar een speciale afdeling: de Top600-afdeling. Daar zitten personen die de afgelopen jaren veel high-impactdelicten hebben gepleegd. Het schijnt dat dit over het algemeen wat jongere gasten zijn. Hij zou er hier ook een aantal van kennen.
Bron: Instagram @lifeofyvonne / Beeld: Jachtseizoen