Nieuwe vriendin van Bert lekt DM die zij van Delphine kreeg

Viral
door Benthemaandag, 13 december 2021 om 13:00
Er is momenteel veel drama om Bert, die samen met Delphine meedeed aan het laatste seizoen van 'Temptatation Island: Love or Leave'. Bert zou namelijk zijn nieuwe vriendin Kelly bedriegen met een andere dame. Ook zou Delphine 'stoken' en heeft ze Kelly verteld dat Bert bij haar langs is geweest, maar hier wil Berts vriendin niks van weten.
Het lijkt erop dat Bert niets heeft geleerd van zijn fouten, want hij spreekt zonder dat zijn vriendin het weet af met Delphine. Bert hoopte het stil te houden, maar Delphine heeft er toch voor gekozen om eerlijk te zijn tegen Kelly, de nieuwe vriendin van Bert. In de screenshot is te lezen dat Bert om een laatste kans heeft gevraagd. Kelly gelooft echt niets van het verhaal en denkt dat Delphine stookt.
Stoken
Zo heeft Kelly er ook voor gekozen om haar privégesprek met Delphine op haar Instagram Story te posten, zodat iedereen kan zien 'wat voor stoker Delphine is'. Bij het gesprek schrijft Kelly dat ze zich niet wilde bemoeien met het verleden van Bert en Delphine, maar dat ze nu niet anders kan. ''Je moet ons met rust laten, Delphine, want ik ben je gestook kotsbeu,'' schrijft ze erbij.
Bekijk de Story van Kelly hieronder:
Wie geloof jij?
Bron: Parra