Numidia deelt beelden van bizarre lichaamstransformatie

Viral
donderdag, 20 juni 2024 om 18:23
schermafbeelding 2024 06 20 om 182421
Numidia, de populaire zangeres, heeft een enorme transformatie doorgemaakt. Na worstelen met haar welzijn, koos ze voor een gezondere levensstijl, wat resulteerde in een gewichtsverlies van meer dan 21 kilo!
Wij brengen je op de hoogte van deze inspirerende transformatie, dus lees snel verder!

Het roer om

Numidia, bekend van haar catchy tunes, maakte een indrukwekkende verandering door. Ze voelde zich al een tijdje niet lekker, waarbij makkelijk en ongezond eten de norm was. Dit leidde tot slapeloze nachten en veel piekeren. Op haar zwaarst woog ze 110 kilo. Op dat moment besloot ze dat het roer om moest. Het resultaat? Een afname van maar liefst 21 kilo. De zangeres straalt van trots op Instagram, waar ze haar verbluffende transformatie deelt.

Hulp van DAG ÉÉN

Om haar leven compleet te veranderen, schakelde Numidia de hulp in van DAG ÉÉN, een programma dat je helpt om in zes weken slank en sterk te worden. "Ik wist dat het niet makkelijk zou zijn en dat ik echt alles moest veranderen in mijn leven. Niet alleen het sporten en eten, maar mijn hele lifestyle!", vertelt Numidia. De switch was gemaakt; vanaf dat moment stond haar gezondheid op de eerste plaats. "Elke dag trainen, koken en vroeg naar bed", aldus Numidia.

Geweldig resultaat

Numidia deelt vol trots de resultaten van haar proces met foto's van een prachtige fotoshoot. We zien een zelfverzekerde vrouw met een prachtig getraind lichaam. "Ik mag met trots zeggen dat ik 21 kilo ben afgevallen!!! Het allerbelangrijkste is dat ik me goed voel in mijn lichaam, herboren en krachtig. Nu wil ik graag de resultaten met jullie delen. Ik hoop dat ik meer mensen kan motiveren en helpen. Want ja… HET KAN! ❤️", schrijft ze tot slot.
Als dit geen motivatie is, dan weten wij het ook niet meer! Een prachtige prestatie van Numidia, die bewijst dat verandering mogelijk is als je er maar voor vecht.