Oeps: Déze sterrenbeelden zijn niet goed in flirten (en dit is waarom)

Viral
door Amber
zaterdag, 18 maart 2023 om 18:00
flirten aanrakingen
De één hoeft iemand in de kroeg maar met een blik aan te kijken zodat de ander weet dat diegene met hem/haar/die flirt en bij de ander gaat het een stuk moeizamer. Wist je ook al dat dit aan je sterrenbeeld kan liggen?
Sommige sterrenbeelden zijn namelijk geen ster in flirten...
Flirten
Bij datingprogramma's wordt er vaak gezegd dat iemand 'écht een flirt is' en iedereen om de vinger kan winden. Zit jij voor de televisie te kijken en denk je: dat heb ik helemaal niet? Dan is dat volkomen normaal. De een flirt nou sneller dan de ander. De volgende drie sterrenbeelden hebben er nou eenmaal wat meer moeite mee.
Waterman
Een Waterman kenmerkt zich door erg sociaal te zijn en met iedereen een praatje te maken. De ingrediënten om met iemand te flirten, toch? Maar in werkelijkheid zit het anders. Doordat de Waterman met iedereen kan praten, komt het soms niet over dat hij aan het flirten is. Hierdoor komt het nog wel eens voor dat je in de friendzone belandt...
Benieuwd naar de andere sterrenbeelden? Ga dan door naar de volgende pagina!
Bron: Fem Fem / Beeld: Cottonbro Studio, Pexels
Kreeft
Hoewel Kreeften niet verlegen zijn, vinden ze het nog wel spannend om af te stappen op een vreemde. Bij iemand die ze al wat langer kennen, zullen ze heel wat sneller flirten. Bij een vreemdeling gaat het alleen wat minder soepel bij dit sterrenbeeld.
Vissen
Vissen zijn ook vrij verlegen van nature en daarbovenop ook nog best onhandig. Daardoor kan het gebeuren dat wat je wilde zeggen niet helemaal overkomt. Maar onthoud: vaak wordt onhandigheid ook wel als schattig gezien. Handig!