Oeps! Pijnlijke fouten in Bridgerton gespot

Viral
door Fabiënwoensdag, 27 januari 2021 om 19:34
Bridgerton staat al een tijdje in de top 10 van Netflix en wij snappen wel waarom. De serie neemt je mee naar het Engeland van 1800 en laat je zowaar in een sprookje wanen. Echter hebben fans een aantal dingen gespot, die waarschijnlijk niet in serie te zien horen zijn.
Zo spotten fans in de openingsscène een gele lijn op de weg, die anno 2021 wordt gebruikt om aan te duiden dat je daar niet mag parkeren. En aangezien Bridgerton zich in 1813 afspeelt, is het onwaarschijnlijk dat deze lijnen er destijds al waren om automobilisten te wijzen op het parkeerverbod.
Daarnaast hebben fans ook Primark-posters gespot in de serie. De Primark bestond destijds natuurlijk nog niet, maar de makers van de serie zijn er niet helemaal in geslaagd om deze posters goed weg te werken. Oeps! Bekijk hieronder de fouten.

Oh dear, modern yellow no parking lines on the street in the tv drama 'Bridgerton'. I've worked on a few films/tv shows as historical consultant and art department, I remember our lot painting over modern white lines on a street or covering the whole street with earth ;)

Image
627
Reply