Og3NE-zangeres Shelley ziet er ineens een stuk anders uit

Viral
door Ambermaandag, 01 maart 2021 om 17:33
OG3NE-zangeres Shelley Vol is 25 kilo afgevallen met een dieetmethode die razendpopulair is bij BN’ers. Tijdens haar optreden van afgelopen weekend bij ‘Een Rondje Hazes’ is het de kijkers niet ontgaan dat zij een stuk slanker is geworden.
Samantha Steenwijk vertelt in haar reportage voor RTL Boulevard dat Shelly er nu zo goed uitziet. “Wat is deze vrouw slank geworden. Het is niet normaal. 25 kilo, waar zijn ze gebleven?”
Shelly liep altijd al een beetje te stoeien met haar gewicht. Het afvallen is gelukt met behulp van het Alizonne-dieet, volgens Samatha. Het dieet bestaat uit een behandeling met ultrasonore trillingen om onderhuids vetweefsel te bestrijden en je krijgt een bindweefselmassages om de doorbloeding van de huid te stimuleren. Er is ook een dieet waar je je aan moet houden.
Onder Shelly’s instagrampost, waar haar nieuwe look goed te zien is, krijgt ze positieve reacties van haar fans: “Je was al knap, maar jeetje, wat zie je er goed uit!! Voor jou geen coronakilo’s.. complimenten."
Shelley vroeger
Shelley nu