Oh no: dit Love Island-finalekoppel is niet meer bij elkaar

Viral
door Amber
maandag, 09 augustus 2021 om 16:30
Love Island is hét datingsprogramma om de liefde van je leven te vinden; denk maar eens aan Molly & Tommy of Joan & Mert. Ook dit jaar zaten er vier cute couples in de finale, alleen niet elk koppel bleek even sterk te zijn.
Loesje en Deniz hebben tijdens Love Island veel met elkaar meegemaakt. Ze ontmoette elkaar in Casa Amor en leken een perfecte mach. Hij kreeg zelfs de goedkeuring van zijn vader in een Skype-gesprek: “Ik vind jullie een heel mooi koppel samen. Jullie zijn allebei hele knappe mensen, maar ook integer. Jullie zijn een supermatch en het zal aan jullie liggen of het uiteindelijk gaat werken, maar jullie hebben in ieder geval alles mee.”
Deze romance was helaas van korte duur, want het stel blijkt nu alweer uit elkaar te zijn. Na het programma was het onduidelijk of het aan of uit was tussen de twee en ze deelden niks met elkaar op Instagram. Het is nu duidelijk dat het over en uit is, want Loesje deelt een foto op haar Instagram Stories met een andere guy. En niet zomaar een foto, maar een foto waar ze een kus geeft aan haar nieuwe lover Rafiq van de Moot. Het kersverse stel is op vakantie naar Parijs. Cute!