'Gesprekken van Love Island-Job opgedoken met zijn vriendin'

Viral
door Amberwoensdag, 23 juni 2021 om 10:39
Job en Esmee en de twee hebben het zelfs al official gemaakt, so cute! Toch lijkt het niet alleen maar rozengeur en maneschijn te zijn, want volgens verschillende insiders heeft Job al een liefje in Nederland.
De tortelduifjes trokken al vanaf de eerste dag naar elkaar toe, alleen moest Esmee nog wel de strijd aangaan met Rowenna. Zij hadden allebei een oogje op Job. Uiteindelijk heeft Job de knoop doorgehakt en koos hij Esmee bij de herkoppeling. De twee groeiden steeds meer naar elkaar toe en tijdens Casa Amor kwamen ze erachter dat ze écht niet zonder elkaar kunnen. Bij terugkomst vroeg Job of Esmee zijn vriendinnetje wilde worden. Tuurlijk wilde ze dat!
De afgelopen weken leek er geen vuiltje aan de lucht te hangen voor het kersverse koppel. Tot nu: er zijn WhatsApp gesprekken opgedoken waar te zien is dat Job het wel héél gezellig heeft met een meid. Zijn telefoonnummer is gecheckt en het blijkt te kloppen. In de gesprekken is te lezen dat de twee het hebben over zijn deelname aan Love Island. Daarin vertelt hij haar dat ze zich geen zorgen hoeft te maken en hij vooral mee wil doen voor de fame. De gesprekken kun je hieronder lezen.
Het gerucht is inmiddels ook bekend bij de productie van Love Island. Aan @realityfbi schrijven zij het volgende: “Hi! Wij zien net dat de privéberichten van Job op social media zijn gezet. Graag hebben wij hier contact met je over.” Het programma gaat er werk van maken. Oh no, het zal toch niet zo zijn?!
Bekijk de gelekte screenshots door naar beneden te scrollen en naar de volgende pagina te klikken.
Bron: Instagram @juicechannel_