Om deze reden hebben Channah Koerten en Quentin weer ruzie

Viral
door Amber
dinsdag, 17 augustus 2021 om 12:08
Tijdens Ex on the Beach sloeg de vonk tussen ex-liefdes Channah en Quentin weer over. In Nederland zette ze hun relatie voort en kregen ze samen een kindje. Toch lijken ze een haat-liefde relatie te hebben, want de twee zijn al meerdere keren uit elkaar gegaan. Deze week lijkt de bom weer gebarsten tussen het stel.
Hoewel we vorige week een foto zagen van Channah en Quentin op de gender reveal party van Famke Louise, lijkt het nu weer over en uit tussen die twee. Quenten plaatste een Instagram Story met de tekst ‘het is wat het is’. Ook heeft hij haar ontvolgd op Instagram.
Roddelqueen @fawrynotsawry heeft verhaal gehaald bij Channah en zij vertelt wat er precies gebeurd is. “Quen was op een clipshoot. Daar is het nogal laat en gezellig geworden, want hij was pas om 5:45 thuis”, vertelt ze. Vervolgens legt ze uit dat ze had gezien dat hij met iemand aan de zijkant stond te praten. “Het leek of hij zijn nummer gaf, dus ik vroeg dat aan hem. Degene met wie hij aan het praten was bestond niet! Dat is gek natuurlijk. Ik ben zulke dingen een beetje zat.”