OMG: Channah rijdt Quentin aan

Viral
door Benthe
woensdag, 27 oktober 2021 om 20:32
De relatie van Channah Koerten en Quentin Jarrett loopt wel vaker niet zo lekker. Geregeld heeft het stel ruzie, maar `ze maken het altijd weer goed. Deze keer is Channah wel te ver gegaan volgens Quentin, want ze heeft hem vannacht aangereden.
Gisteravond werden we door Quentin op de hoogte gebracht van het ongeval, want hij deelde het gehele verhaal op zijn Instagram Stories. Eerst deelt hij een foto van zijn in elkaar gereden auto, waar Channah voor zou hebben gezorgd. ''Ben blij dat ik nog leef. Achter op de auto van Channah geklapt, omdat ze dacht dat ik met een chick was. Dit gaat te ver, mijn respect is weg. Zelf rijdt ze gewoon weg en laat ze me alleen. Ik had dood kunnen zijn,'' schrijft hij erbij.
Toxic
Niet veel later deelt Quentin de rest van het verhaal op zijn social media account. ''Dit slaat alles. Ik kon dood zijn door mijn babymomma. Dit is toxic! Iedereen mag het weten, met hun Quentin dit en Quentin dat. Kijk, ik word nu slecht neergezet over iets waar jullie slechts momentopnames van zien. Ieder huisje heeft zijn kruisje. Je dochter zou juist blij zijn met een man zoals ik, die vind je niet zomaar,'' vertelt Quentin tot slot.
Het lijkt erop dat Channah en Quentin nu toch echt uit elkaar zijn. Channah vertelde aan Fawry Not Sawry de waarheid.
Bron: Love & Reality / Fawry Not Sawry