OMG: Jaimie Vaes is zoenend gespot met haar nieuwe lover (foto's)

Viral
door Amber
dinsdag, 31 mei 2022 om 12:06
schermafbeelding 2022 05 31 om 120500
Jaimie Vaes en haar ex-verloofde Lil Kleine zijn nu al een tijdje uit elkaar. Inmiddels lijkt ze weer rust te hebben gevonden in haar liefdesleven: ze is zoenend gespot met haar nieuwe vlam op vakantie!
Er is onlangs een einde gekomen aan de turbulente relatie tussen Jorik en Jaimie. Op het begin wilde ze even tot rust komen van alles met zoonlief Lío, maar nu lijkt ze zich weer open te stellen voor iemand anders.
Knappe Fransman
Ze is op het strand van Ibiza intiem gespot met een knappe, gespierde Fransman. Patty Brard vertelt er in Shownieuws meer over. “Ze is nadat ze uit het huis waar ze met Lil’ Kleine woonde bijna meteen naar Ibiza gegaan”, aldus Patty. “Ze is inmiddels gespot met een andere man. We weten nog niet wie het is. We hebben wel haar management gesproken maar die zeggen dat dit gewoon een vriend is van haar, maar daar ligt ze dan wel heel intiem mee…”
Intiem gespot
Een andere strandganger heeft het stelletje intiem vast weten te leggen. Ben je benieuwd naar de gelekte foto waar Jaimie met haar nieuwe vlam zoent? En hoe hij eruit ziet? Check de foto's dan op de volgende pagina!
Bron: Shownieuws & Yvonne Coldeweijer / Beeld: Instagram @jaimievaes
microsoftteams image 10 688x1024
img 6157 1024x1010