OMG: Meedoen aan Love Island verdient beter dan een fulltime baan na je studie

Viral
door Benthevrijdag, 25 juni 2021 om 18:00
Het programma Love Island is natuurlijk afkomstig uit Engeland, maar inmiddels wordt het ook uitgezonden in onder andere Nederland en Amerika. Het blijkt dus dat er meer aanmeldingen voor het programma zijn, dan inschrijvingen voor universiteiten. Hoe dat komt? Als je meedoet aan het programma, verdien je meer geld dan met je fulltime baan. Say whut?!
Je kan jaren hard studeren óf je geeft je gewoon op voor het datingprogramma. Door mee te doen aan Love Island, kan jij namelijk meer geld verdienen – dan met jaren zwoegen en zweten voor al die tentamens. En je snapt 'm al: dit maakt de deelname aan het programma voor veel mensen erg aantrekkelijk!
Grote smak met geld
In Engeland zijn er elk jaar zo'n 85.000 inschrijvingen voor Love Island. Het programma kreeg zelfs meer aanmeldingen dan de universiteiten Oxford en Cambridge. Die kregen namelijk maar 37.000 inschrijvingen binnen. Wow! De deelnemers verdienen dan ook veel geld als zij lang in het programma zitten. Populariteit speelt daarbij ook een grote rol, want de kijkers kunnen elke week stemmen voor hun favoriet. Gemiddeld verdienen zij zo’n 1,1 miljoen pond oftewel 1,2 miljoen euro. Dat is niet niks!
Dit geld krijgen zij onder andere door sponsors, reclamedeals, en foto’s op Instagram. Als je meedoet aan Love Island wordt de kans uiteraard ook vergroot dat je opnieuw gevraagd wordt voor andere programma's. Oh en als je wint kan je zo'n 2,4 miljoen pond, wat 2,7 miljoen euro is, verdienen. Met een diploma kun je in Engeland zo'n 815.000 pond, wat 917.00 euro is, verdienen. De keuze voor veel jonge mensen is hierdoor natuurlijk snel gemaakt!
Dus, zien we jou volgend seizoen op tv?
Bron: Beautify.nl