OMG: Prince Charmings Jakop heeft een nieuwe lover

Viral
door Amberwoensdag, 06 april 2022 om 9:45
schermafbeelding 2022 01 21 om 10 57 48pngjpg
Jakob probeerde het hart van Prince Charmings Chris te veroveren in het datingprogramma. Dit is hem ook gelukt, maar helaas werd het niks tussen de twee. Inmiddels is Jakob weer helemaal gelukkig in de liefde!
In de reünie-aflevering van Prince Charming was te zien dat Jakob degene was die er een punt achter zette. "Ik voel de vonkjes en die zijn er zeker. Onze connectie is heel sterk, maar ik mis helaas wel de grote vonk en daar past het woord relatie voor mij niet bij helaas", aldus Jakob.
Nieuwe vlam
De twee bleken toch niet voor elkaar bestemd te zijn. Jakob heeft nu een paar maanden na het datingprogramma de liefde bij iemand anders gevonden. Shownieuws heeft de tortelduifjes gespot op de rode loper van een speciale vertoning van The Lost City. Vol trots vertelt hij over zijn nieuwe vlam, die Bas heet: "We zijn elkaar spontaan tegengekomen op het fietspad bij Centraal Station Amsterdam".
Relatie
Jakob en Bas kenden elkaar al wat langer, van feestjes en dezelfde vriendengroep. Ze hebben het erg gezellig, maar er is nog geen sprake van een relatie: "We zijn een beetje aan het uitzoeken hoe en wat en we doen het rustig aan", vertelt Bas. "We zijn wel al op wintersport geweest samen. Dus dat was toch wel een beetje de vuurdoop. Zo leer je elkaar een beetje kennen", vult Jakob daarop aan. Cute!
Bekijk zijn nieuwe vlam via deze link!
Bron: Shownieuws / Beeld: Prince Charming, Videoland