OMG YES! Kate verklapt: Bridgerton seizoen 3 gaat over dit geliefde koppel

Viral
door Amber
vrijdag, 22 april 2022 om 20:00
7k3d5a5t8ulr full
De Netflix-serie Bridgerton is een grote hit. Fans konden hun geluk daarom ook niet op toen ze hoorden dat de makers ook bezig zijn met een derde én vierde seizoen. Kate verklapt nu waar het derde seizoen over gaat!
Het tweede seizoen van Bridgerton staat nu een tijdje op Netflix en is al een groot succes. In het seizoen volg je hoe Anthony Bridgerton op zoek gaat naar zijn burggravin. Het derde seizoen zal ook in het teken staan van de liefde, maar daarin volgen we een ander koppel.
Verliefd koppel
Simone Ashley, die de rol van Kate Sharma speelt, geeft alvast een aantal details over het nieuwe seizoen. Zo zou het in seizoen niet draaien om Benedict Bridgerton, die in het derde boek van de boekenreeks juist wel centraal staat. We gaan daarentegen juist een verliefd koppel volgen...
Liefdesverhaal
Volgens Simone zou dit gaan om Colin en Penelope. “We geven het stokje door aan Nicola en Luke. Ik kan niet wachten om hun liefdesverhaal te zien en ben benieuwd wat ze in hun petto hebben. Ze gaan het vast fantastisch doen. Ik ben er heel enthousiast over”, vertelt ze in een gesprek met People. OMG!
Bron: Netflix Nederland / Beeld: Bridgerton