OML-Jegor deelt bizarre uitslag van nieuwe MRI-scan

Viral
vrijdag, 05 juli 2024 om 19:23
schermafbeelding 2024 07 05 om 192343

Spannende MRI-scan en uitslag

Jegor, bekend van het programma Over Mijn Lijk, heeft recent weer een spannende periode achter de rug met een nieuwe MRI-scan. Afgelopen vrijdag deelde hij de uitslag via zijn Instagram. Gelukkig is de tumor niet explosief gegroeid, maar deze groeit nog steeds met ongeveer 2 millimeter per jaar, net zoals vorig jaar. Dit is positief omdat de groei constant is gebleven, maar iedere millimeter blijft een zorg.

Operatie nog niet nodig

Op dit moment is opereren nog niet aan de orde voor Jegor. Het moeilijkste nieuws is dat de tumor aan verschillende kanten groeit, waardoor sommige delen makkelijker te opereren zijn dan andere. Er moet nog besloten worden of een operatie de beste optie is, of dat chemotherapie uiteindelijk de voorkeur krijgt.

Leven in het nu

Jegor probeert ondanks alles positief te blijven en zich te richten op het leven. Hij haalt inspiratie uit de woorden van Duffau: "Leef je leven en geniet, denk niet aan mij." Hoewel dit makkelijker gezegd dan gedaan is, blijft Jegor doorzetten voor zijn kleine zoon die al zijn aandacht en liefde nodig heeft, en niet de kanker.

Liefde en steun van Daisy

Gelukkig krijgt Jegor veel steun van zijn vriendin Daisy, die hij ontmoette via zijn stichting Powder Days Foundation. Deze stichting organiseert gratis kajakweken in Frankrijk voor jonge mensen met kanker of die kanker hebben gehad. Daisy was vrijwilliger bij een van deze weken, en ondanks dat ze de hele week veel samen waren, duurde het tot het einde van de week voordat ze hun gevoelens voor elkaar toegaven.