Opnames The Real Housewives of Amsterdam zijn stilgelegd (en dit is waarom)

Viral
door Amber
zaterdag, 27 mei 2023 om 12:03
real housewives amsterdam
De opnames voor The Real Housewives of Amsterdam zijn zo'n twee maanden geleden van start gegaan. Dit jaar doet er een nieuwe dame mee, die Sheila zal vervangen. Toch lijken er al problemen te zijn.
De opnames zijn stilgelegd!
Nieuwe housewife
Het vinden van een nieuwe housewife gaat niet zonder slag of stoot. Al snel na het eerste seizoen werd bekend dat Sheila niet meer te zien zou zijn in het nieuwe seizoen. Er was namelijk een hoop drama rondom haar.
rhoa liggend zonder logo hq 2
Al gestopt
De productie leek een nieuwe te hebben gevonden en zij was ook bij de opnames aanwezig. Volgens Fawry not Sawry ging dit om ene Merel, maar hij laat nu weten dat zij inmiddels al is gestopt. Dit heeft voor grote problemen bij de productie gezorgd...
Op de volgende pagina lees je wat er aan de hand is!
Opnames stilgelegd
Fawry heeft vernomen dat de nieuwe housewife al is gestopt. Wat blijkt: zij heeft nog unfinished business met haar ex. Door haar vertrek liggen de opnames nu al een week stil. "Ik denk dat Videoland even moet bedenken: wat gaan we doen met het programma?" stelt de presentator in Realitea . "Wellicht een oud-deelnemer terugbrengen? Zomaar een ideetje..."
Wie wordt de nieuwe housewife?
Wat denk jij?